Vysočina zanechala na mezinárodním finále prestižní kuchařské soutěže Trophée Mille hluboký dojem a vysloužila si pochvalu od šéfkuchaře Philippa Milla i celé poroty.
V listopadu 2022 se v jihlavském nákupním a zábavním centru konalo české kolo soutěže mladých kuchařů a cukrářů Trophée Mille, které uspořádal Kraj Vysočina. První místo a účast na mezinárodním finále Trophée Mille International vybojovala domácí OA, VOŠZ a SZŠ, SOŠS Jihlava.
Právě tato škola se v pondělí 20. března utkala s dalšími studenty gastrooborů z celého světa. Tereza Urbánková a David Lukačko získali ve francouzské Remeši páté místo, speciální cenu místních producentů obdržel Erik Mareš (someliérství) a Kristýna Kratzmannová (servis).
Zdroj a foto: Kraj Vysočina